Havkajakker

Vores havkajakker er plastkajakker i ABS eller rotationsplast. 

Havkajakkerne er den Nordamerikanske type med vipperor eller finne, designet til nem håndtering på kajakture på vandet. 

Der er kajakker både til begyndere, motionister og erfarne kajakroere.

Prøv før du køber

Prøv de kajakmodeller, som du er interesseret i, på vandet inden du køber. Læs mere nederst på siden efter kajakoversigten.


Vi sælger dagturs-havkajakker

Vores havkajakker er primært dagturs-havkajakker, der i størrelse er beregnet til kajakroeren + lidt bagage (tørt tøj), mad og drikke til en dagstur. Dette er behovet for de fleste kajakroere: en havkajak til en formiddags- en eftermiddags-, en aften- eller en heldagstur. 

 

Vores havkajakkerne mellem 4 og 5 meter lange, nemme at manøvrere, nemme at transportere og nemme at opbevare, f.eks. i en carport eller garage. 

 

Kajakker til forskellige størrelse roere 

Kajakken skal have en volumen, der passer til kajakroerens vægt + oppakning. 

De mindre kajakker er derfor velegnet til kajakroere under 80 kg - lige som vi har store kajakker, designet til kajakroere over 120 kg - og selvfølgelig havkajakker til roere mellem 80 og 120 kg. 

Cockpittet í vores kajakker er generelt rummeligt og komfortabelt - vi har modeller til høje roere på over 200 cm, til roere med brede hofter og til roere med store fødder 

 

Prøv før du køber

Havkajakkerne opleves forskelligt når man kommer på vandet. 

Vi anbefaler derfor at du prøver en eller flere havkajakker på vandet for at finde den model der passer bedst til dig, dit behov og dit budget. 

Du kan komme til vores "Prøv en kajak" events og prøve dig frem eller du kan leje enhver havkajakker i en weekend eller en uge for at prøve dem, der er mest sandsynlige valg for dig. Hvis du derefter vælger at købe en af vores modeller, så fratrækker vi din leje fra købsprisen.