Havkajak

Vi sælger dagturskajakker

Vores havkajakker er primært dagturskajakker, der i størrelse er beregnet til kajakroeren + lidt bagage (tørt tøj), mad og drikke til en dagstur uden overnatning. Dette er behovet for de fleste kajakroere: en kajak til en formiddags- en eftermiddags-, en aften- eller en heldagstur. Derfor er kajakkerne mellem 4 og 5 meter lange og dermed nemme at transportere og opbevare, f.eks. i en carport eller garage.

Vores sortiment af havkajakker er alle plast kajakker, der er robuste og nemme at vedligeholde. Kajakkerne er af den Nordamerikanske type med vipperor, god plads i cockpittet og designet til komfortabel sejlads. De fleste er 58-62 cm brede for at opnå god plads i cockpittet og høj stabilitet. De er derfor velegnede for begyndere og motionister. De er ganske enkelt lette at sætte sig ned i og ro en tur.

Kajakker til store og små

Vi har 17 modeller at vælge mellem. De kommer fra forskellige producenter og er udvalgt så vi har kajakker til både store og små kajakroere – og alle dem der er midt imellem. Vi har lagt vægt på et godt cockpit, ofte med et højt ryglæn og god benplads.

Kajakken skal passe både til din størrelse og til dit behov. Når kajakken passer til din vægt og højde, så ligger den rigtigt i vandet og er mest stabil og lettest at ro. Hvis dit behov er motionsture og naturoplevelser, så passer en dagturskajak med et godt sæde fint til dit behov. Er dit behov sport, grønlændervendinger/rulninger og udfordringer i bølger, så skal du vælge en længere og smallere kajak med meget lavt ryglæn – en sportsmodel – og give dig tid til at lære at håndtere de udfordringer du søger.

Prøv før du køber

Kajakkerne opleves forskelligt når man kommer på vandet. Vi anbefaler derfor at du prøver en eller flere kajakker for at finde den model der passer bedst til dig, dit behov og dit budget. Du kan leje alle vores kajakker for at prøve dem, der er mest sandsynlige valg for dig. Hvis du derefter vælger at købe en af vores modeller, så fratrækker vi din leje fra købsprisen.