Fiskekajak

 

Fritidskajakker Outback

 

Vi supplerer i 2020 vores sortiment af fiskekajakker fra Hobie og Pelican med fiskekajakker fra Galaxy.

Samtidig udvider både Hobie og Pelican deres modelprogram, så vi i 2020 har knap 20 forskellige fiskekajakker at vælge mellem.

Højt fletsæde er blevet standard for alle midrange og highend kajakker. Foskellene fra model til model er nu kun indstillingsmulighederne. Fordelen ved det høje fletsæder er indiskutabelt komforten. Ulempen er vindmodstanden.

Finne- / propel- / pedaldrev kommer hurtigt ud på markedet i 2020. Hobies patent på finnedrev udløb i 2018. Pelican kom med deres første finnedrev i Catch 130 i 2019 og følger nu efter med lillebror Catch 110 HyDrive og Galaxy stater i år med finnedev i Alboran FX. Galaxy har flere propel drev til udvalgte modeller. Den store fordel ved pedaldrev er at man har hænderne frie til at fiske og kan sejle de brede kajakker på længere afstande.

Hobie har fortsat udviklingen af deres Mirage finnedev. I 2019 kom 180 grader versionen, så man kan bakke med sin kajak. I 2020 fortsætter Hobie med kick-up finner og 360 grader drevet i PoAngler modellerne. Med dette drev kan kajakken drejes hele vejen rundt.

Thermoform kajakskrog fra Pelican og Hobie. Pelican har produceret deres kajakker med thermoform skrog i en årrække og nu følger Hobie efter med Passport serien. Catch og Passport kajakkerne er produceret med thermoform teknik og er relativt lettere og stivere end rotationsstøbte kajakker.