Handelsbetingelser


Generelle oplysninger

Fritidskajakker

c/o INF Aps   

CVR DK28896859

Herstedøstergade 24 2620 Albertslund

info@fritidskajakker.dk

Telefon 43435800 / 20684358

 

Betaling
Betaling foregår med Mobilepay, Dankort, kreditkort og ved bankoverførsel efter fremsendt faktura - samt kontant i butikken eller ved et arrangement.

NB: Ved betaling med bankoverførsel eller kontanter er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.ved digitale betalinger.

Ved betaling med dankort og kreditkort hæves beløbet først på dit kort, når varen afsendes.

Levering

Vi sender bestillinger med PostNord hvis det er pakker under 5 kg, med kurer hvis det er større pakker - eller størrelser som PostNord ikke håndterer, fx. pagajer. Vi leverer gerne selv kajakker, SUP boards og kanoer for at undgå transportskader.

 

Leveringsomkostninger fremgår normalt af bestillingen og ved pagajer og kajakker, SUP boards og kanoer oplyses det altid inden vi sender en vare og hæver en betaling.

I April og maj 2018 sender vi alle bestillinger under 5 kg fragtfrit. Pagajer og lignende sende vi for 120 kr og kajakker og SUP boards leverer vi for 500 kr på Sjælland, Møn og Lolland Falster. I resten af landet for 800 kr pga bro eller færge omkostninger.

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail (info@fritidskajakker.dk), via telefon (43435800) eller sms  (20684358) eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen eller kontakt funktionen under Information. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret                                                  

 

Du kan aftale en lægere fortrydelsesperiode med os hvis du har behov dette.

          
Du kan desuden benytte vores udlejningsordning hvis du er usikker mht valg af kajak, SUP board eller kano. Hvis du lejer og efterfølgende køber en kajak, SUP board eller kano, så refunderer vi lejen ved dit køb. Du kan læse om dette under udlejning.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Vi vil gerne have varen returneret i originalemballage hvis det er muligt, hvor det ikke er muligt beder vi om at varen pakkes godt ind inden returnering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for kajakker, SUP boards, kanoer og pagajer.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 60 kr for pakker under 5 kg, 200 kr for pagajer og 800 kr for kajakker, SUP boards og kanoer.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Der er ingen af vores varer der er undtaget fortrydelsesretten.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Hvis dette sker vil du altid blive kontaktet, så vi kan opnå enighed om det.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Fritidskajakker, Herstedøstergade 24, 2620 Albertslund
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Fritidskajakker, Herstedøstergade 24, 2620 Albertslund
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Wannafind, der hoster WEB-shoppen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på Frtidskajakker er Søren Nielsen.

Dine oplysninger videregives ikke og sælges ikke til tredjemand.som fx. Trustpilot eller Facebook
 
Som registreret hos INF aps har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@fritidskajakker.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Søren Nielsen, sn@fritidskajakker.dk  Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 16. april 2018